Изработка на сватбени покани част 2

On Март 28, 2014 by Печатница АсиПринт

Един от запомнящите се моменти за всеки човек е сватбения ден. Независимо дали ще е грандиозна сватба или компактна сбирка от приятели тя е вълнуващо изживяване, но за да се стигне до него е необходима организация. Това е важен момент , за да може да се получи това, което  си предтавяте и то да се получи добре. Според  желанията и размера на една сватба зависи и размера и времето на една организация, но за едно сме сигурни – всяка сватба има нужда от покани.  Сватбени покани, с които ще поканим приятелите и близките си, тези , които са същността на това събитие.  Всички усилия за организацията на една сватба са както за самите младоженци, така и за тяхните гости.  Поканата е първото предизвестие, което гостите получават, както за щастливото събитие, така и какво да очакват за самото празненство. Ето защо е много важно поканите да са хубави и уникални, защото първото впечатление винаги се запомня.

Често поканите са пренебрегвана част от организацията, тъй като повечето хора смятата това за нещо лесно и бързо и не отделят необходимото внимание. Според нас малките детайли правят цялостната визия и впечатления.  За да се постигне това ние ви предлагаме нашите професионални услуги и опит в тази сфера. Всяка покана се изработва индивидулано спрямо съответния формат на сватбата. Ние ще седнем с вас, за да ни разкажете за вашата сватба, идеи и виждания както и как си представяте поканите, с които ще зарадвате гостите си. След като разберем вашите виждания, ще ви дадем нашите насоки и професионално мнение, взимайки под внимание изработка, цветове и всичко необходимо за една покана. Като събеседваме с вас, ще се погрижим да визуализираме крайния продукт. Когато получим вашето крайно одобрение, ние ще се погрижим и за печата на поканите, за да сте напълно готови да ги разпратите на гостите.

Какво казва Божидар Георгиев за нашата работа:

Справихте се чудесно! С удоволствие бих препоръчал Вашата печатница, особено когато става въпрос за изработката на печатни материали с уникален дизайн, каквато беше и нашата поръчка. Спечелихте ме като Ваш бъдещ клиент най-вече заради внимателното отношение към специфичните ни изисквания, краткия срок на изпълнение и отличното съотношение между качество и цена.

Поздравления за Вашия професионализъм!

Вижте  и поканата за сватбеното му тъжество, в комплект с таблеките за маса:

За повече информация и примери при изработването на сватбени покани, прочетете и тази статия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>